Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Nú al gegarandeerd in 2020!

Wil je graag zeker zijn van jouw rondreis in 2020? De volgende groepsreizen hebben een gegarandeerd vertrek. Wil je nog graag mee op een voorjaarsreis? Wees er snel bij, want er zijn nog een paar plaatsjes vrij.

* update op 17 maart 2020

Lees meer

Wijziging data van onze Mongolië rondreizen in 2020

Beste ADA-reizigers, 

We vertrekken drie dagen later!

Lees meer

Door de geografische schatkamers van Namibië

Ongetwijfeld laat Namibië je kennismaken met de mooiste landschappen. Deze bestemming is niet alleen een van de mooiere natuurbestemmingen in Zuidelijk Afrika, maar heeft ook de meest uiteenlopende landschappen. Van kleipannen, oeroude verdorde kameeldoringbomen, zoutvlaktes en woestijnen; Namibië heeft het allemaal. Als je weet dat het een van de dunst bevolkte landen ter wereld is, dan kun je je de oneindige uitzichten wel voorstellen. We nemen je graag mee door de verschillende landschappen van dit adembenemend land. 

Lees meer

Lao cuisine, ofwel de keuken van Laos

Laos, het enige land zonder kust, een smeltkroes van smaken en geuren, een potpourri met invloeden uit de Vietnamese, Thaise, Chinese en Franse keuken maar zonder twijfel een ongekende smaakbom. 

Lees meer

Reisleider Marco vertelt: "Cambodja & Laos; zoveel moois gecombineerd als buurlanden"

Tien jaar geleden opende Laos haar deuren voor reizigers. Dit buitengewoon land met haar verschillende culturen, volkeren en de prachtige natuur combineer je perfect met haar kleinere Indochina broertje Cambodja. Tijd om deze Zuidoost-Aziatische landen wat beter te leren kennen! 

Lees meer