Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Door de geografische schatkamers van Namibië

Ongetwijfeld laat Namibië je kennismaken met de mooiste landschappen. Deze bestemming is niet alleen een van de mooiere natuurbestemmingen in Zuidelijk Afrika, maar heeft ook de meest uiteenlopende landschappen. Van kleipannen, oeroude verdorde kameeldoringbomen, zoutvlaktes en woestijnen; Namibië heeft het allemaal. Als je weet dat het een van de dunst bevolkte landen ter wereld is, dan kun je je de oneindige uitzichten wel voorstellen. We nemen je graag mee door de verschillende landschappen van dit adembenemend land. 

Lees meer

Lao cuisine, ofwel de keuken van Laos

Laos, het enige land zonder kust, een smeltkroes van smaken en geuren, een potpourri met invloeden uit de Vietnamese, Thaise, Chinese en Franse keuken maar zonder twijfel een ongekende smaakbom. 

Lees meer

Reisleider Marco vertelt: "Cambodja & Laos; zoveel moois gecombineerd als buurlanden"

Tien jaar geleden opende Laos haar deuren voor reizigers. Dit buitengewoon land met haar verschillende culturen, volkeren en de prachtige natuur combineer je perfect met haar kleinere Indochina broertje Cambodja. Tijd om deze Zuidoost-Aziatische landen wat beter te leren kennen! 

Lees meer

Waarom je tijdens Día de los Muertos in Mexico moet zijn

Día de los Muertos betekent Dag van de Doden. Op het eerste zicht niet echt een dag waar je bij wil zijn, denk je... Maar in Mexico is deze dag juist een kleurrijk feest. De Mexicanen tonen tijdens deze feestdag liefde en respect aan hun overleden familieleden en vrienden in ruil voor geluk en bescherming van de overleden geesten. Ze geloven ook dat de geesten die periode tijdelijk terugkeren op aarde. De lokale bevolking verwelkomt ze met een warm hart op 1 & 2 november. En hoe! 

Lees meer

Bont Bolivia – of hoe de levendige kleuren er je hart verwarmen

Zó kleurrijk dat het de ontdekking van het land opfleurt; dat is Bolivia. In deze ruwe diamant vind je in het dagelijkse leven overal sprankelende tinten. En dat in zowel de pittoreske landschappen, de fantastische dieren, maar ook in de wondermooie klederdracht van de lokale bevolking. Kleur is letterlijk óveral. Om van te glunderen, toch?!   

Lees meer