Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Aardbeving en tsunami in Sulawesi, Indonesië

Beste ADA-reizigers,

Afgelopen vrijdag, 28 september 2018, werd de stad Palu in Sulawesi opgeschrikt door een aardbeving met een schaal van 7.5. Er volgden naschokken en uiteindelijk ook een tsunami die de gebouwen en infrastructuur van de stad verwoestte. De tragische gebeurtenis eiste al 832 levens (01.10.2018, vrt) en dat aantal loopt nog op.

Onze gedachten gaan uit naar de plaatselijke bevolking en al onze medewerkers en hun familieleden ter plaatse die deze ramp meemaakten. Woorden schieten tekort...

De anders dan anders groep die aanwezig was in Sulawesi tijdens de Nusa Indah rondreis is vlak voor de aardbeving en tsunami richting Bali gevlogen, volgens het programma. We kunnen dus melden dat zij allemaal veilig zijn & hun reis verderzetten.

De rondreis van 11 oktober tot 28 oktober 2018 gaat door zoals gepland. Ook Makassar, Tanah Toraja en de kuststad Pare Pare (in Sulawesi) worden bezocht tijdens de reis. De regio van Tanah Toraja ligt immers zo'n 700 km van het rampgebied Palu in het noorden van Sulawesi en heeft geen schade ondervonden.   

Het anders dan anders team

Lees meer

Zimbabwe & Chobe: in prijs verlaagd!

€450 korting op onze Zimbabwe & Chobe rondreis van 22.04.2019 – 04.05.2019

Lees meer

4 skylines en een heerlijke cocktail die erbij past

Voor mij een cocktail! En doe die wereldstad er ook maar ineens bij.

Lees meer

Vier dingen die je moet weten voor je naar Ecuador gaat

Een prachtig land dat enorm veel te bieden heeft. Dat bewijzen deze vier weetjes maar weer!

1. Ecuador heeft het hoogste level van plantendiversiteit in de wereld

Het mooie land neemt slechts 0.17% op van de wereld, maar het is zo enorm divers. In algemene diversiteit staat Ecuador wereldwijd in de top tien, maar als het op planten aankomt, is Ecuador duidelijk nummer één. Bloemen staan bijvoorbeeld op de vijfde plek in hun exportlijst, en brengen zo’n $881.5 miljoen op. 

Lees meer