Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Kom vrijblijvend kennismaken

Leer ons kennen op een van onze speciale infomomenten en laat je prikkelen door een nog onbekende bestemming. Onze reisleiders vertellen je enthousiast over de reiservaringen die je mag verwachten. Ter plaatse ontmoet je andere reisliefhebbers en krijg je een helder antwoord op al je vragen. Kom de gezellige ADA-sfeer opsnuiven en neem onze gratis brochure mee naar huis om nog even na te genieten. 

Voorkeur voor een bestemming?

Wil je weten wanneer een bepaalde bestemming aan bod komt? Vul hieronder het land van jouw voorkeur in en de kalender toont je alle resultaten!

De bevolking in Iran is enorm openhartig. Gastvrijheid wordt er als vanzelfsprekend beschouwd. Rondreizen door dit prachtige land maakt van jouw belevenis er eentje om nooit te vergeten. Tijdens onze Iran avond nemen we je alvast mee in ons verhaal om de schatkamer van het oude Perzië te ontdekken. Wondermooie mozaïeken in Isfahan, de woestijnarchitectuur van Yazd, de paradijstuinen in Shiraz en als hoogtepunt de best bewaarde Perzische stad, Persepolis; Rob, onze tourleader die je meeneemt tijdens jouw rondreis, vertelt je er dan alles over.

Programma
18u30 deuren open, receptie met Iraanse hapjes
19u00 kortverhaal door Jonas die in Iran woonde
19u10 voorstelling rondreis Iran door onze tourleader Rob
19u40 verhalen door Jonas: Taarof (beleefdheid in Iran) & Zhurkane (krachtoefeningen op muziek)
20u00 start workshop: leer de basiswoorden in het Perzisch
20u20 receptie met Iraanse hapje

We nodigen je graag uit!

  • donderdag 25 april 2019
  • ADA-salon: Hessenstraatje 25 bus 2.2, 2000 Antwerpen

De Iran avond is GRATIS, maar inschrijven is verplicht.

Hoe inschrijven?

  • stuur een mail naar evenementen@master-tours.com & zet ‘Iran thema-avond inschrijving’ in het onderwerp of verstuur het onderstaande formulier;
  • laat weten met hoeveel personen je aanwezig zal zijn;
  • je ontvangt een bevestigingsmailtje.

Meer info?

Schrijf je in

Infodagen september 2019

za 07 sep 2019 t/m zo 08 sep 2019 · Antwerpen

We nodigen je graag uit tijdens onze infodagen op 7 en 8 september! Kom langs om alles te weten te komen over onze groepsreizen naar verschillende bestemmingen.

Beste ada reiziger,

Je komt toch ook? In september zijn er namelijk weer twee infodagen in ons ADA-salon. Onze reisleiders staan voor je klaar en geven boeiende presentaties over onze rondreizen naar de meest adembenemende bestemmingen. Rechtstreeks je vragen stellen aan de reisleider; dat is toch super?! Ook het anders dan anders team zal aanwezig zijn met een antwoord op al jouw reisvragen.

Tot dan!

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer