Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Kom vrijblijvend kennismaken

Leer ons kennen op een van onze speciale infomomenten en laat je prikkelen door een nog onbekende bestemming. Onze reisleiders vertellen je enthousiast over de reiservaringen die je mag verwachten. Ter plaatse ontmoet je andere reisliefhebbers en krijg je een helder antwoord op al je vragen. Kom de gezellige ADA-sfeer opsnuiven en neem onze gratis brochure mee naar huis om nog even na te genieten. 

Voorkeur voor een bestemming?

Wil je weten wanneer een bepaalde bestemming aan bod komt? Vul hieronder het land van jouw voorkeur in en de kalender toont je alle resultaten!

Infodag Brussel

zo 06 jan 2019 · Diegem

Naar goede gewoonte nodigen we je uit voor onze infodag in Brussel op 6 januari 2019. Dan zetten we de deuren open om je warm te ontvangen. Ben je geprikkeld door een van onze bestemmingen? Kom dan zeker langs om een praatje te slaan met onze reisleiders en product managers. Wij staan voor je klaar met een antwoord op al jouw vragen.

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer

Infodagen Antwerpen

za 12 jan 2019 t/m zo 13 jan 2019 · Antwerpen

Welkom op onze infodagen in Antwerpen op zaterdag 12 & zondag 13 januari 2019! Laat je prikkelen door een van onze bestemmingen door een praatje te slaan met onze reisleiders en product managers. Wij staan voor je klaar met een antwoord op al jouw vragen.

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer

Infodag Brugge

zo 20 jan 2019 · Oostkamp

Ook in Brugge gaat op 20 januari 2019 weer onze infodag door. We nodigen je er graag voor uit! Onze reisleiders en product managers zijn er om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je volgende droomreis. Je komt toch ook?!

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer

Vakantiesalon Antwerpen 2019

do 24 jan 2019 t/m zo 27 jan 2019 · Antwerpen

We nodigen je graag uit op het Vakantiesalon in Antwerpen! Kom langs voor een babbeltje aan onze ADA-stand van 25 t.e.m. 28 januari 2018 & kom alles te weten over je droombestemming. Ook onze tourleaders zijn er om jou te ontmoeten & op al jouw vragen te antwoorden. Tot dan!

Meer info en tickets? Surf naar www.vakantiesalon-antwerpen.be

Lees meer

Infodag Gent

za 02 feb 2019 · Gent

Welkom in Gent! Op zaterdag 2 februari zetten we de deuren open van het Ghent Marriott Hotel om je warm te ontvangen. Stel al jouw vragen aan onze reisleiders en product managers tijdens deze gezellige dag vol informatie. Tot dan? 

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer

Infodagen september 2019

za 07 sep 2019 t/m zo 08 sep 2019 · Antwerpen

We nodigen je graag uit tijdens onze infodagen op 7 en 8 september! Kom langs om alles te weten te komen over onze groepsreizen naar verschillende bestemmingen.

Beste ada reiziger,

Je komt toch ook? In september zijn er namelijk weer twee infodagen in ons ADA-salon. Onze reisleiders staan voor je klaar en geven boeiende presentaties over onze rondreizen naar de meest adembenemende bestemmingen. Rechtstreeks je vragen stellen aan de reisleider; dat is toch super?! Ook het anders dan anders team zal aanwezig zijn met een antwoord op al jouw reisvragen.

Tot dan!

Gratis toegang & inschrijven is niet nodig!

Lees meer