Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Meer zien, meer beleven, meer genieten

anders dan anders is een Vlaamse reisorganisatie met een uitstekende reputatie en meer dan 35 jaar ervaring in rondreizen naar verre bestemmingen. Je kan bij ons terecht voor onvergetelijke momenten in meer dan 40 landen. Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika of Zuid-Amerika, ADA laat je de mooiste plekjes ter wereld zien!

Elk jaar stoppen we onze passie in meer dan 250 afreizen, waarbij we nét dat stapje verder gaan. We zijn veeleisend en gaan net zo lang door tot je reis perfect is. Van A tot Z, tot in het kleinste detail. Ons doel is eenvoudig: zorgeloze vakanties creëren waarbij onze reizigers méér zien, méér beleven en vooral méér genieten. Je zal het snel merken… Eens de ADA-microbe je te pakken heeft, laat ze je nooit meer los.

Over ons

Reizen is onze passie. We staan er mee op en we gaan ermee slapen. En dat merk je ook tijdens onze reizen, op alle niveaus. We bezorgen je programma’s met nét dat tikkeltje meer. Zorgvuldig geselecteerde hotels op bijzondere locaties. Unieke programma's, authentieke ontmoetingen en onverwachte ervaringen. Maar je vindt het vooral terug bij onze gepassioneerde reisleiders en de enthousiaste medewerkers die je aan de telefoon krijgt.

Onze Nederlandstalige en Afrikaanstalige reisleiders kennen de bestemming door en door. Ze spreken de taal en kennen de mensen en de regio. Ze staan bekend om hun enthousiasme, lokale kennis en betrokkenheid. Onze reisleiders weten precies waar je unieke ervaringen mag verwachten, en wanneer. Ze vinden de mooiste plek bij zonsondergang en dat prachtige, onbetreden pad tijdens een wandeling. Zij maken ons bijzonder, anders dan anders.

Reizen zonder zorgen

Je comfort is ons heilig! Bij anders dan anders mag je intense, pure ervaringen verwachten in kleine groepen van max. 20 deelnemers per reis. Kleinschaligheid en authenticiteit zijn dan ook onze kernwaarden. Reken onderweg op persoonlijke service, comfortabel vervoer en zorgvuldig uitgekozen accommodaties op unieke locaties. Die service start al op de luchthaven, waar je persoonlijke assistentie krijgt bij check-in.

Onze formule is transparant: zo goed als alles is inbegrepen. Onze prijzen omvatten alle vluchten, transfers, overnachtingen en excursies van het programma. Maar dat is niet alles! Ook alle inkomgelden, taksen en fooien zijn inbegrepen. Het grootste deel van onze reizen verloopt bovendien in volpension, enkel dranken zijn dan nog voor je eigen rekening. In onze prijs zit standaard ook een annulatie- & bijstandsverzekering inbegrepen, die je de nodige zekerheid biedt. Alles wat inbegrepen en niet inbegrepen zit, staat duidelijk weergegeven per reis. Je weet dus perfect wat je mag verwachten. Een zorgeloze reis, waarbij je maar aan 1 ding hoeft te denken: genieten.

"Elke reis met AdA tot nu toe was een aaneenschakeling van mooie momenten en unieke belevenissen!"

Reizen met een plusfactor

Top, van A tot Z perfect geregeld. Maar we brengen je nooit zomaar klakkeloos van A naar B. Om jou de allermooiste plekken te laten zien doen we graag een stapje extra. Desnoods gaan we terug van B naar A. Niet alleen anders dan anders, maar béter. Over onze reizen is nagedacht. Geen dagenlange busritten als er ook comfortabele vluchten beschikbaar zijn. Geen roekeloze trajecten, maar uitgebalanceerde programma's waarin belangrijke dingen zoals hoogte (> 4000 m) zorgvuldig worden opgebouwd. Dat is precies waarmee we ons eigenwijs willen onderscheiden van het gangbare aanbod reizen. Want 'gewone' reizen zijn er in overvloed... 

About usp Airplane

Onze reizigers

Wie zijn straks jouw medereizigers? Met wie stap je op het vliegtuig? Al vóór het vertrek hebben jullie een aantal fijne eigenschappen gemeen. Reislustig en nieuwsgierig naar andere gewoonten en culturen. Een hart voor de natuur, avontuurlijk ingesteld maar tegelijk ook gewend aan comfort en luxe. Met een flexibele mentaliteit. Onze reizigers zijn levensgenieters, in de pure zin van het woord.

Lees meer

Onze reizigers zeggen

"Wat een reis! Van het begin tot het einde boeiend, verrassend en wervelend. Wat me vooral zal bijblijven is de warmte, de gereserveerdheid en de charme van het Indonesische volk. Wij zouden dit misschien niet zo intens ervaren hebben zonder de expertise, energie en nooit aflatend enthousiasme van Marco, onze gids. Steeds heeft hij getracht om lokale normen en waarden tot bij ons te brengen en te ‘vertalen’ zodat wij een geprivilegieerd inzicht in en een beklijvende indruk van Indonesië gekregen hebben. Indonesië kan zich geen betere ambassadeur wensen!"
C. Timmermans