Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Wat is Nyepi, en waarom ligt Bali een hele dag compleet stil?

Iedereen die ooit al eens in Bali is geweest, zal het eiland niét omschrijven als ‘rustig’. Er is altijd volk op straat, overal brommertjes, veel te zien en te doen en dankzij de talloze eetplekjes ruikt het eiland ook standaard lekker. Kan je je zelfs voorstellen dat Bali helemaal plat ligt? 

Lees meer

Hoe kom je vlot naar onze infodag in Gent op zaterdag 2 februari 2019?

Op zaterdag 2 februari is het zover & zetten we de deuren van het Ghent Marriott Hotel open om je te verwelkomen op onze infodag. Het Ghent Marriott Hotel ligt in hartje Gent. Daarom raden we aan om met het openbaar vervoer te komen. Bereid je dus goed voor vooraleer je vertrekt & lees alvast hieronder onze tips om vlot naar onze infodag te komen! 

Lees meer

Papieren quality wordt digitale quality!

In 2019 nemen we afscheid van de papieren quality...

Lees meer

Oezbekistan & China: prijswijziging

Vanaf 1 januari 2019 voert Oezbekistan een taks in op toerisme. Die taks zorgt ervoor dat de prijzen in onze 2019-2020 brochure wijzigen.

Lees meer

Waarom mensen die van kleur houden écht naar Sri Lanka moeten

Als witte stranden, machtige olifanten, een bruisend verleden, krachtige curry’s en warme mensen je wel wat zeggen, dan is het hoog tijd om Sri Lanka op je to-do list te zetten. We kunnen honderden redenen verzinnen waarom je naar de kleurrijke parel van Zuid-Azië moet afzakken, maar met deze 8 hopen we je al te overtuigen.


1. Het mooiste van Thailand en Bali gecombineerd

Sri Lanka moeilijk voor te stellen? Het eiland brengt het mooiste van Thailand en Bali samen: rijstvelden, palmstranden, bergdorpjes en een heerlijke cultuur. Het doet ook aan India denken, maar dan zonder de immense drukte. 

Lees meer