Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Papieren quality wordt digitale quality!

In 2019 nemen we afscheid van de papieren quality...

Lees meer

Oezbekistan & China: prijswijziging

Vanaf 1 januari 2019 voert Oezbekistan een taks in op toerisme. Die taks zorgt ervoor dat de prijzen in onze 2019-2020 brochure wijzigen.

Lees meer

Waarom mensen die van kleur houden écht naar Sri Lanka moeten

Als witte stranden, machtige olifanten, een bruisend verleden, krachtige curry’s en warme mensen je wel wat zeggen, dan is het hoog tijd om Sri Lanka op je to-do list te zetten. We kunnen honderden redenen verzinnen waarom je naar de kleurrijke parel van Zuid-Azië moet afzakken, maar met deze 8 hopen we je al te overtuigen.


1. Het mooiste van Thailand en Bali gecombineerd

Sri Lanka moeilijk voor te stellen? Het eiland brengt het mooiste van Thailand en Bali samen: rijstvelden, palmstranden, bergdorpjes en een heerlijke cultuur. Het doet ook aan India denken, maar dan zonder de immense drukte. 

Lees meer

5 indrukken op de Peru-reis die je gaan verbluffen

Peru is een adembenemend land. Je hebt vervlogen beschavingen langs de ene kant, mooie Incabolwerken aan de andere kant en natuur om U tegen te zeggen. Tijdens een rondreis door Peru is het geheel normaal dat je mond verscheidene keren open valt door verbazing. Zeker en vast door deze 5 momenten. 

Lees meer

Aardbeving en tsunami in Sulawesi, Indonesië

Beste ADA-reizigers,

Afgelopen vrijdag, 28 september 2018, werd de stad Palu in Sulawesi opgeschrikt door een aardbeving met een schaal van 7.5. Er volgden naschokken en uiteindelijk ook een tsunami die de gebouwen en infrastructuur van de stad verwoestte. De tragische gebeurtenis eiste al 832 levens (01.10.2018, vrt) en dat aantal loopt nog op.

Onze gedachten gaan uit naar de plaatselijke bevolking en al onze medewerkers en hun familieleden ter plaatse die deze ramp meemaakten. Woorden schieten tekort...

De anders dan anders groep die aanwezig was in Sulawesi tijdens de Nusa Indah rondreis is vlak voor de aardbeving en tsunami richting Bali gevlogen, volgens het programma. We kunnen dus melden dat zij allemaal veilig zijn & hun reis verderzetten.

De rondreis van 11 oktober tot 28 oktober 2018 gaat door zoals gepland. Ook Makassar, Tanah Toraja en de kuststad Pare Pare (in Sulawesi) worden bezocht tijdens de reis. De regio van Tanah Toraja ligt immers zo'n 700 km van het rampgebied Palu in het noorden van Sulawesi en heeft geen schade ondervonden.   

Het anders dan anders team

Lees meer