Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Reisverhalen

Namibië

Het Juweel van Afrika - 19 dagen "Namibië is werkelijk 'Het Juweel van Afrika', alleen al door de natuur zijn deze mensen rijk. Ik kijk naar de hemel en zie honderden fonkelende diamanten in de lucht! In de aar...
Lees reisverhaal

Indonesië

Nusa Indah - 18 dagen Verrassende bestemming, prachtige reis, toffe groep, fijne reisleider, meer moet dat echt niet zijn.
Lees reisverhaal

Nieuw-Zeeland

Aotearoa - 22 dagen Nieuw-Zeeland, aan de andere kant van de wereld, “down under” en dan nog een boogscheut verder, daar gaan we naartoe. Qantas, de “flying kangaroo”, brengt er ons heen.
Lees reisverhaal

Peru

Schaduw van de Inca - 19 dagen We steken de grote plas over, richting Zuid Amerika naar Peru, het land waarvan de Inca’s vonden dat Cusco, hun hoofdstad, de navel van de wereld was.
Lees reisverhaal

Zuid-Afrika

De Groene Kalahari - 20 dagen Mooi land, mooie reis, leuke groep, toffe reisleider. Heeft zijn eervolle vermelding in het boek van ”memory lane” meer dan verdiend.
Lees reisverhaal

Vietnam

Troi Va Dat - 17 dagen Een prachtige reis in een fascinerend land in volle ontwikkeling, een toffe reisleider, een leuke groep, een mooie ervaring. Het moet echt niet meer zijn.
Lees reisverhaal