Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Reisverhalen

Taiwan & Zuid-Korea

Taoïstische Tijgers - 18 dagen Mooie reis, leuke groep, toffe reisleider. Voor de Azië reiziger die de platgetreden paden wenst te verlaten en ook eens iets anders wil zien.
Lees reisverhaal

Myanmar

Het Verborgen Juweel - 15 daagse - 15 dagen Een gedenkwaardige, mooie reis, toffe reisleider, een unieke ervaring in een land waar ze de tijd hebben laten stilstaan. Mingalarbar!
Lees reisverhaal

China

Teken van Bamboe - 19 dagen Toffe Groep, toffe reisleidster, prachtige reis in een enorm land dat in een adembenemend tempo verandert en evolueert.
Lees reisverhaal

Indonesië

Taman Eden - 21 dagen Dit was een gedenkwaardige mooie reis, een goeie groep en een toffe reisleider. Een aanrader voor iedere reiziger met een goede conditie, wat zin voor avontuur en voor wie het o...
Lees reisverhaal

Australië

Lach van de Kookaburra - 23 dagen Leuke groep, toffe reisleider en een kennismaking met een enorm land waar Europa bijna in past.
Lees reisverhaal

Japan

Midori No Hi - 16 dagen Een land en een samenleving dat je met geen ander kunt vergelijken. Mooie reis, leuke groep, toffe reisleider. Japan is een bestemming waar men bewust moet voor kiezen, maar wie...
Lees reisverhaal