Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
25 januari 2018

Trek je er met ons op uit richting de kleurrijke parel van Zuid-Azië? Top! Twijfel je nog? Het land heeft zoveel te bieden, wat je hier ook kan lezen. Maar wat zijn hoogtepunten in onze reis waar je echt naar uit mag kijken? Wel, deze! 

1. Fietsen in Polonnaruwa

Een fietstocht na een lunch, hoe zalig is dat? En dan spreken we nog niet over de omgeving. Polonnaruwa is een koningsstad uit de 11e eeuw die 600 jaar verscholen lag in de tropische jungle. Daar, in de mysterieuze sfeer, in de eeuwenoude historie rondfietsen: heerlijk.  

sl_culture_image2

2. Cocktails drinken in Galle Face Hotel in Colombo

De allereerste dag in Sri Lanka wordt op een sublieme manier afgesloten. Je gaat namelijk genieten van een cocktail in het Galle Face Hotel, het bekende hotel uit 1894, wat vroeger hét hart van het societyleven in Colombo was. Voorgangers die misschien op jouw stoel hebben gezeten: Mahatma Gandhi, Richard Nixon, Prince Phillip, Carrie Fisher of Roger Moore. 

the-galle-face-hotel-sri-lanka

3. Olifanten safari in Minneriya National Park

Olifanten spotten staat op de bucketlist van velen. En terecht, want de machtige dieren zien tijdens een safari is indrukwekkend. Niet helemaal zot van olifanten? Het Minneriya Nationaal Park heeft naast haar migrerende populatie van 200 olifanten ook sambarherten, zo’n 25 reptielensoorten en meer dan 160 vogelsoorten. 

Sri_Lanka_2013_095

Overtuigd? Check dan vooral eens de 14-daagse rondreis die wij aanbieden, ideaal voor tijdens de paasvakantie! 

Al onze reizen naar Sri Lanka

Opening_coconut_(Large)

Rondreis Sri Lanka

Thambili & Kurundu - 14 dagen