Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Samuel in the clouds - documentaire Bolivië

Vrijdag gaat de film "Samuel in the clouds" in première op het filmfestival MOOOV in Turnhout. Deze documentaire van Pieter Van Eecke speelt zich af in Bolivië en brengt een indringend portret van een berg, een man, hun gezamenlijke verleden en het verdwijnen van hun toekomst door klimaatveranderingen.

Lees meer

Foto-album Oeganda

Onze Oeganda-rondreis van februari was een schot in de roos, en dat merken we aan de prachtige fotoboeken van onze reizigers! Met dank aan Eric Gorleer & Anne Vergauwe, en Jan Mussche & Yolande Dewals voor de schitterende beelden.

Lees meer

Iedereen veilig - aanslagen Zaventem

Lieve mensen, België is in het hart getroffen vandaag... Op een plaats waar we zo vaak fijne momenten hebben beleefd. Ons diepste medeleven gaat uit naar alle slachtoffers en nabestaanden. Gelukkig waren er geen ADA-groepen op Zaventem aanwezig vanmorgen. Ook het voltallige personeel van ADA is veilig.

Lees meer

IJsbrug Perito Moreno gletsjer stort in

Het was weer zo ver gisteren! De ijsbrug van de Perito Moreno gletsjer in Argentinië is ingestort. Indrukwekkend en prachtig natuurspektakel! Volgens heel wat van onze tourleaders is Perito Moreno de mooiste (bereikbare) gletsjer ter wereld. Absoluut de moeite waard om van dichtbij te ontdekken!

Extra achtergrondinformatie over dit fenomeen vind je hier

Lees meer

Winnaar 'gouden etalage' actie

En de winnaar van onze 'gouden etalage' wedstrijd is ... Uniglobe Worldwide Travel in Sint-Andries! Zij worden beloond met een waardebon van 250 € voor een etentje in het populaire restaurant van Sergio Herman, The Jane! Niet alleen aan hen, maar ook aan alle andere kantoren die hebben deelgenomen een welgemeende dankjewel. We hebben héél erg mooie dingen gezien. MERCI vanwege het hele ADA-team!

Lees meer