Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Een resem gegarandeerde vertrekken!

We kunnen weer een heel aantal rondreizen garanderen. Wil je nu al zeker zijn van je reisplannen voor dit najaar of voorjaar 2017? Wees er dan snel bij!

- Thailand (Mystieke Lotus) met vertrek op 19/11/'16

- Nieuw-Zeeland met vertrek op 9/03/'17

- Peru met vertrek op 3/04/'17

- Sri Lanka met vertrek op 30/10/'16

- Vietnam met vertrek op 14/02/'17

- Argentinië met vertrek op 10/03/'17

- Namibië met vertrek op 03/04/'17

- India met vertrek op 03/02/'17

- Zuid Afrika (Een seizoen in het paradijs) met vertrek op 18/11/'16 en 10/02/'17

- Zuid-Afrika (Trots van de Tafelberg) met vertrek op 14/01/'17

Lees meer

Fotowedstrijd - doe mee en win!

Schitterende reizen leveren niet alleen schitterende herinneringen op, maar vaak ook verbluffend mooie beelden. Maakte je tijdens je ADA-reizen heel wat prachtige reisfoto’s? Stuur dan zeker je mooiste exemplaren in voor onze fotowedstrijd! Er vallen niet alleen eeuwige roem, maar ook fenomenale prijzen te winnen...

Na 3 maanden kiest onze jury 1 winnaar uit, die de hoofdprijs wegkaapt: een ADA-reischeque van maar liefst 1.000€! Daarnaast wordt uit de top 10 foto's met de meeste stemmen ook nog een publiekswinnaar gekozen. Deze publiekslieveling wordt door de fotojury beloond met een ADA-reischeque van 500€. Redenen genoeg om in je fotoverzameling te duiken!

Alle info over deelnemen en stemmen vind je via https://andersdananders.be/fotowedstrijd

Lees meer

Samuel in the clouds - documentaire Bolivië

Vrijdag gaat de film "Samuel in the clouds" in première op het filmfestival MOOOV in Turnhout. Deze documentaire van Pieter Van Eecke speelt zich af in Bolivië en brengt een indringend portret van een berg, een man, hun gezamenlijke verleden en het verdwijnen van hun toekomst door klimaatveranderingen.

Lees meer

Foto-album Oeganda

Onze Oeganda-rondreis van februari was een schot in de roos, en dat merken we aan de prachtige fotoboeken van onze reizigers! Met dank aan Eric Gorleer & Anne Vergauwe, en Jan Mussche & Yolande Dewals voor de schitterende beelden.

Lees meer

Iedereen veilig - aanslagen Zaventem

Lieve mensen, België is in het hart getroffen vandaag... Op een plaats waar we zo vaak fijne momenten hebben beleefd. Ons diepste medeleven gaat uit naar alle slachtoffers en nabestaanden. Gelukkig waren er geen ADA-groepen op Zaventem aanwezig vanmorgen. Ook het voltallige personeel van ADA is veilig.

Lees meer