Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

IJsbrug Perito Moreno gletsjer stort in

Het was weer zo ver gisteren! De ijsbrug van de Perito Moreno gletsjer in Argentinië is ingestort. Indrukwekkend en prachtig natuurspektakel! Volgens heel wat van onze tourleaders is Perito Moreno de mooiste (bereikbare) gletsjer ter wereld. Absoluut de moeite waard om van dichtbij te ontdekken!

Extra achtergrondinformatie over dit fenomeen vind je hier

Lees meer

Winnaar 'gouden etalage' actie

En de winnaar van onze 'gouden etalage' wedstrijd is ... Uniglobe Worldwide Travel in Sint-Andries! Zij worden beloond met een waardebon van 250 € voor een etentje in het populaire restaurant van Sergio Herman, The Jane! Niet alleen aan hen, maar ook aan alle andere kantoren die hebben deelgenomen een welgemeende dankjewel. We hebben héél erg mooie dingen gezien. MERCI vanwege het hele ADA-team!

Lees meer

Workshop Namibië

Altijd al eens een 'ander' Afrika willen zien, waarbij niet alleen safari op het programma staat? Dan is Namibië zeker en vast iets voor jou! 

Kon je niet aanwezig zijn op onze vorige info-momenten en wil je graag meer weten over deze prachtige bestemming? Kom dan zeker naar onze workshop op donderdag 17 maart! Onze reisleider Marc vertelt je er alles over, terwijl je geniet van een heerlijk glaasje wijn en culinaire hapjes.

Lees meer

Last minutes april, mei & juni 2016

Heb je nog exotische reisplannen en liefst zo snel mogelijk? Voor deze rondreizen in april, mei & juni hebben we nog 1 of meerdere plaatsen beschikbaar. Meer info via je vertrouwde reisagent of via info@andersdananders.be 

Lees meer

Vakantiesalon Brussel & vrijkaarten

Van donderdag 4 t.e.m. maandag 8 februari verwelkomen we je graag op onze ADA-stand van het Vakantiesalon Brussel. Interesse? We hebben nog een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Lees meer