Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

IJsbrug Perito Moreno gletsjer stort in

Het was weer zo ver gisteren! De ijsbrug van de Perito Moreno gletsjer in Argentinië is ingestort. Indrukwekkend en prachtig natuurspektakel! Volgens heel wat van onze tourleaders is Perito Moreno de mooiste (bereikbare) gletsjer ter wereld. Absoluut de moeite waard om van dichtbij te ontdekken!

Extra achtergrondinformatie over dit fenomeen vind je hier

Lees meer

Indonesia X door de lens van Guido Vanderweeën

Elke reis levert prachtige foto's op en ze worden nog mooier wanneer je ze kan delen. Deze maand verrassen we je met de schitterende beelden van Guido Vanderweeën, gemaakt tijdens zijn recente Indonesië X rondreis met ADA.

Smaakt naar meer? Het volledige album van Guido vind je hier.

Lees meer

Nieuw boek van Martin Vansteenkiste - ADA reisleider!

Het nieuwe boek van onze reisleider Martin Vansteenkiste is uit! In 2014 debuteerde hij met de volwassenenroman Katvis, nu publiceert hij de jeugdroman QUETZAL.

Lees meer

FOTOREPORTAGE VIETNAM

Tijdens onze 'Troi Va Dat' rondreis leren we het echte Vietnam kennen, met haar unieke en rijke beschaving, spectaculaire landschappen, etnische minderheden, vriendelijke en nijverige bevolking.

Laat je inspireren door de schitterende fotoreportage van Freddy Hofkens, naar aanleiding van zijn recente ADA-rondreis door Vietnam.

Lees meer

Fotoreportage Madagaskar Eric Engels & Anne Dothee

Laat je inspireren door de schitterende fotoreportage van Eric Engels en Anne Dothee, naar aanleiding van hun recente ADA-rondreis door Madagaskar. 

Zin in meer? Via deze links kan je hun volledige fotoalbums bekijken:

Lees meer