Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Dit zijn de 3 hoogtepunten van jouw Sri Lanka-reis

Trek je er met ons op uit richting de kleurrijke parel van Zuid-Azië? Top! Twijfel je nog? Het land heeft zoveel te bieden, wat je hier ook kan lezen. Maar wat zijn hoogtepunten in onze reis waar je echt naar uit mag kijken? Wel, deze! 

Lees meer

Ga jij mee met één van onze gegarandeerde voorjaarsreizen?

Wil je graag nog mee met één van onze groepsreizen in het voorjaar van 2018? De volgende gegarandeerde reizen hebben nog enkele plaatsen vrij. Snel zijn is de boodschap! 

Lees meer

Al meer dan 50 gegarandeerde reizen!

Met onze infodagen op volle kracht, hebben jullie talrijk ingeschreven voor een ADA-droomreis in 2018-2019. Er zijn namelijk al meer dan 50 groepsreizen gegarandeerd naar tal van bestemmingen én zelfs al verschillende reizen volzet! Absolute toppers van dit seizoen: Canada, Indonesië, Japan, Namibië & Zuid-Afrika. To be continued! 

Lees meer

Welkom op onze infodagen in januari 2018!

! Gratis toegang & inschrijven is niet nodig !

Beste ada reiziger,

Naar goede gewoonte nodigen we je opnieuw uit voor onze infodagen in januari. Op verschillende locaties over heel Vlaanderen zetten we de deuren open om je warm te ontvangen. Ben je geprikkeld door een van onze bestemmingen? Kom dan zeker langs om een praatje te slaan met onze product managers en reisleiders. Wij staan voor je klaar met een antwoord op al jouw vragen.

Bekijk de programma's van onze infodagen per locatie

7 januari 2018 | Infodagen Diegem

13 & 14 januari 2018 | Infodagen Antwerpen

20 & 21 januari 2018 | Infodagen Brugge

3 & 4 februari 2018 | Infodagen Gent

25 t.e.m. 28 januari 2018 | Vakantiesalon Antwerpen

Volg ons op
FacebookInstagram

Lees meer

Laatste plaatsen voor onze gegarandeerde zomerreizen

Wil je graag nog mee met één van onze zomerreizen voor 2017? De volgende gegarandeerde reizen hebben nog enkele plaatsen vrij. Snel zijn is de boodschap! 

Lees meer