Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Onze reisleiders: “Dit is waarom je met een gerust hart naar Myanmar kan gaan”

Myanmar, de Gouden Kroon van Azië, één van de mooiste plekjes die perfect zijn om te ontdekken. Maar er is wel wat heibel de laatste tijd. Dus vroegen we onze reisleiders Manu en Walter hoe zij het daar ervaren en waarom Myanmar een heerlijke vakantiebestemming is.

Lees meer

De beste films met powervrouwen voor onderweg

Hoera, Vrouwendag! Lang leve de vrouwen. En hoe langer hoe meer zien we interessante en sterke vrouwen in onze media, zo ook in Hollywood.

Lees meer

​Feest! Carnaval in Brazilië in 12 foto’s

Het is de tijd van het jaar: carnaval! Het allergrootste feest, dat is bij uitstek het carnaval in Brazilië. Nergens anders ter wereld wordt carnaval zo uitbundig gevierd. En er komt ook volk op af, zo’n 1.5 miljoen toeristen zakken af naar het Zuid-Amerikaanse land. En geef toe, al die vrouwen in prachtige pakjes, het is wel een bezoekje waard.

Zelf niet in Brazilië geraakt dit jaar? Zo zag het feest eruit, in 12 foto’s. 

Lees meer

Maak kennis met de Big Five van Borneo

Spot jij graag dieren? Is wildlife echt jouw ding? Zou je graag eens een orang-oetan zien? Welkom op Borneo! 

Lees meer

Wist je dit al? 7 fascinerende feiten over Mongolië en Kirgizië

Het zijn - voorlopig - nog niet de meest platgelopen landen, maar zowel Mongolië en Kirgizië zijn buiten heel erg mooi ook nog eens enorm interessant. Dankzij een groot deel van de Mongoolse bevolking die zich nog vastklampt aan het traditionele leven, blijft het land prachtig bewaard. Wist jij deze dingen al? 

Lees meer