Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

5 indrukken op de Peru-reis die je gaan verbluffen

Peru is een adembenemend land. Je hebt vervlogen beschavingen langs de ene kant, mooie Incabolwerken aan de andere kant en natuur om U tegen te zeggen. Tijdens een rondreis door Peru is het geheel normaal dat je mond verscheidene keren open valt door verbazing. Zeker en vast door deze 5 momenten. 

Lees meer

Aardbeving en tsunami in Sulawesi, Indonesië

Beste ADA-reizigers,

Afgelopen vrijdag, 28 september 2018, werd de stad Palu in Sulawesi opgeschrikt door een aardbeving met een schaal van 7.5. Er volgden naschokken en uiteindelijk ook een tsunami die de gebouwen en infrastructuur van de stad verwoestte. De tragische gebeurtenis eiste al 832 levens (01.10.2018, vrt) en dat aantal loopt nog op.

Onze gedachten gaan uit naar de plaatselijke bevolking en al onze medewerkers en hun familieleden ter plaatse die deze ramp meemaakten. Woorden schieten tekort...

De anders dan anders groep die aanwezig was in Sulawesi tijdens de Nusa Indah rondreis is vlak voor de aardbeving en tsunami richting Bali gevlogen, volgens het programma. We kunnen dus melden dat zij allemaal veilig zijn & hun reis verderzetten.

De rondreis van 11 oktober tot 28 oktober 2018 gaat door zoals gepland. Ook Makassar, Tanah Toraja en de kuststad Pare Pare (in Sulawesi) worden bezocht tijdens de reis. De regio van Tanah Toraja ligt immers zo'n 700 km van het rampgebied Palu in het noorden van Sulawesi en heeft geen schade ondervonden.   

Het anders dan anders team

Lees meer

Zimbabwe & Chobe: in prijs verlaagd!

€450 korting op onze Zimbabwe & Chobe rondreis van 22.04.2019 – 04.05.2019

Lees meer

4 skylines en een heerlijke cocktail die erbij past

Voor mij een cocktail! En doe die wereldstad er ook maar ineens bij.

Lees meer