Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Samuel in the clouds - documentaire Bolivië

Vrijdag gaat de film "Samuel in the clouds" in première op het filmfestival MOOOV in Turnhout. Deze documentaire van Pieter Van Eecke speelt zich af in Bolivië en brengt een indringend portret van een berg, een man, hun gezamenlijke verleden en het verdwijnen van hun toekomst door klimaatveranderingen.

Lees meer

Foto-album Oeganda

Onze Oeganda-rondreis van februari was een schot in de roos, en dat merken we aan de prachtige fotoboeken van onze reizigers! Met dank aan Eric Gorleer & Anne Vergauwe, en Jan Mussche & Yolande Dewals voor de schitterende beelden.

Lees meer

IJsbrug Perito Moreno gletsjer stort in

Het was weer zo ver gisteren! De ijsbrug van de Perito Moreno gletsjer in Argentinië is ingestort. Indrukwekkend en prachtig natuurspektakel! Volgens heel wat van onze tourleaders is Perito Moreno de mooiste (bereikbare) gletsjer ter wereld. Absoluut de moeite waard om van dichtbij te ontdekken!

Extra achtergrondinformatie over dit fenomeen vind je hier

Lees meer

Indonesia X door de lens van Guido Vanderweeën

Elke reis levert prachtige foto's op en ze worden nog mooier wanneer je ze kan delen. Deze maand verrassen we je met de schitterende beelden van Guido Vanderweeën, gemaakt tijdens zijn recente Indonesië X rondreis met ADA.

Smaakt naar meer? Het volledige album van Guido vind je hier.

Lees meer

Nieuw boek van Martin Vansteenkiste - ADA reisleider!

Het nieuwe boek van onze reisleider Martin Vansteenkiste is uit! In 2014 debuteerde hij met de volwassenenroman Katvis, nu publiceert hij de jeugdroman QUETZAL.

Lees meer