Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
2 april 2018

De ideale reis voor zowel cultuur-, stad-, koffie- én natuurliefhebbers. Zijn we weg? 

1. City people: opgelet! Eén van de hoogtepunten voor vele reizigers die voor jou zijn geweest, is Cartagena. Deze kleurrijke, sfeervolle en bruisende stad blinkt ondertussen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Deze havenstad is erg interessant als je into geschiedenis en cultuur bent. 

shutterstock_1005690571

2. Avonturiers: opgelet! Ooit al op een grote rubberband op een rivier gedobberd? Nee? Wel, in het Taironaka Nationaal Park ‘vaar’ je op de Don Diego-rivier en kan je tijdens deze ontspannen tocht énorm genieten van het omringende regenwoud vol geluiden. En zo spot je misschien wel tal van vogels en aapjes.

Tubing

3. Koffieverslaafden: opgelet! Colombia is bekend voor zijn koffie - bereid je voor op de béste koffie van je leven - en je bezoekt een koffieinca. Daar krijg je een rondleiding over het echte leven van een koffieboer, in het departement van Huila. Deze streek produceert koffie van uitzonderlijke kwaliteit die wereldwijd geapprecieerd wordt. En misschien ook wel door jou! 

shutterstock_1051131524

4. De Tatacoa woestijn is de tweede droogste plaats van Colombia. Je wandelt er langs de bijzondere rode en grijze rotsformaties en geniet van je lunch in de woestijn. Als je tussen de rotsen wandelt, is het bijna onmogelijk om je voor te stellen dat dit gebied vroeger een tropische tuin vol bloemen en bomen was. Het waren water, wind en hoge temperaturen die voor een sterk geërodeerde bodem zorgden die uit sedimentair gesteente bestaat. Een bijzondere wandeling dus!

shutterstock_541460734_(Large)

Klaar om te vertrekken? Bekijk hier alle details van onze mooie Colombia-reis. 

Besproken reizen in deze blogpost

Al onze reizen naar Colombia

shutterstock_1398473495_(Large)

Rondreis Colombia

Si Dios Quiere - 16 dagen