Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
2 oktober 2018

Peru is een adembenemend land. Je hebt vervlogen beschavingen langs de ene kant, mooie Incabolwerken aan de andere kant en natuur om U tegen te zeggen. Tijdens een rondreis door Peru is het geheel normaal dat je mond verscheidene keren open valt door verbazing. Zeker en vast door deze 5 momenten. 

1. Machu Picchu

Geen reis naar Peru is compleet zonder een bezoek aan het machtige Machu Picchu. En het is waar: de oude stad van de Inca's is nog indrukwekkender in het echt. 

Machu_Picchu_station__Aguas_Calientes__Peru

2. De zoutterassen van Maras

Oprecht één van de meest indrukwekkende sites van Peru. Bereid je voor op de oogverblindende, witte schittering van de ontelbare zoutterrassen.

Maras__Peru

3. Cuzco

Lima mag dan wel de hoofdstad zijn, maar het kloppend hart van het land is Cuzco. De stad was vroeger namelijk het centrum van het Incarijk. Interessante musea en spectaculaire ruïnes maken elke hoek van de stad imposant. 

Cuzco_-_shutterstock_191086946_(Large)

4. Nazca-lijnen

De mysterieuze Nazca-lijnen blijven menig mens betoveren. We vliegen boven Nazca en bekijken de raadselachtige, eindeloos lijkende rechte lijnen en de merkwaardige, reusachtige tekeningen die 1.500 jaar geleden werden aangebracht. 

shutterstock_85662640

5. Colcavallei

De Zuid-Amerikaanse Grand Canyon, zowaar. En het is ook de diepste canyon ter wereld, met zo'n 3.270 meter. Indrukwekkend? Ja! 

shutterstock_439732774_(Large)

Klaar om met ons Peru te ontdekken? Lees meer over onze 19-daagse rondreis Schaduw van de Inca

Besproken reizen in deze blogpost

Al onze reizen naar Peru

Titicaca_Indigenous_Peru_4200_-_Sébastien_(Large)

Rondreis Peru

Schaduw van de Inca - 19 dagen