Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Actieve levensgenieters

anders dan anders is er voor de actieve levensgenieters uit Vlaanderen en Nederland. Alle ADA-reizigers hebben minstens 1 essentiële eigenschap gemeen: de liefde voor andere landen, mensen en culturen. Verder willen ze vooral méér. Méér dan een vluchtige, toeristische fotostop. Onze reizigers hechten erg veel waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding, uitgebalanceerde programma's en persoonlijk contact met de lokale bevolking. Ze verkiezen comfort en luxe, maar ruilen dat af en toe graag in voor een bijzondere accommodatie op een unieke locatie. Authentieke reiservaringen, in alle mogelijke dimensies, staan centraal. Op die manier kunnen ze optimaal genieten van hun kostbare vrije tijd.  

"Reiservaringen zoals je ze niet snel elders vindt. Culinaire hoogstandjes die je doen watertanden. Hotels die je in je dromen aantreft. Een organisatie waarop kritiek enkel als muggenziften geïnterpreteerd kan worden en reisleiders die je met hun enthousiasme en kennis verstomd doen staan. Daar doen we het voor... "

Verhalen en foto's van onze reizigers

Ontdek wat reizen met anders dan anders precies inhoudt en lees de boeiende verhalen van andere ADA-reizigers. Heb je zelf een verhaal dat je met ons wil delen? Maak dan zeker je profiel aan en stuur het ons door!

Onze gepassioneerde reizigers

Reizen met anders dan anders werkt verslavend! Zodra je ervan geproefd hebt, laat het je nooit meer los. Altijd op zoek naar het volgende, prachtige land om te ontdekken. Altijd op zoek naar de volgende onvergetelijke reisbeleving. Deze reizigers kunnen ervan meespreken. Zij kennen ons van binnen en van buiten. Zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs. 

Ben je zelf ook gebeten door de ADA-microbe en wil je dit graag delen met toekomstige reizigers? Maak dan zeker je profiel aan en laat het ons weten!

Claude Deblaere

5 Reizen met ADA

Toon profiel

Steven Minner

16 Reizen met ADA

Toon profiel

Els-Barbara Delaere-Deroose

7 Reizen met ADA

Toon profiel

Hilde Courte & Paul Troch

15 Reizen met ADA

Toon profiel

Peggy en Peter

Toon profiel

Mia Vanheuckelom

12 Reizen met ADA

Toon profiel

Paul Leleu

9 Reizen met ADA

Toon profiel

Nicole Remy

16 Reizen met ADA

Toon profiel

Regina & Gerald Boey | Goossens

3 Reizen met ADA

Toon profiel

Sonja Segers

Toon profiel

Cathy

4 Reizen met ADA

Toon profiel

Jean-Marie. Goemaere

9 Reizen met ADA

Toon profiel

Maak je ADA-profiel aan

Heb ook jij de ADA-reismicrobe te pakken? Onvergetelijke reizen en fijne herinneringen zijn nóg mooier als je ze kan delen! Publiceer je reisverhalen en mooiste foto's en laat andere reisliefhebbers meegenieten.

Maar er is meer! Via je profiel kan je ook:

  • Je persoonlijke voorkeur doorgeven, zoals kamertype, vliegtuigseating, enz. 
  • Je droomreizen bewaren in je wensenlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwtjes en gegarandeerde afreizen
  • Je eigen landkaart creëren met al je ADA-reizen uit het verleden.

Maak je profiel aan en ontdek het zelf!

Profiel aanmaken