Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top

Dag 2-3 Kaapstad

Steenberg Hotel & Spa
Star Star Star Star Star / Star Star Star Star Star

Steenberg is een luxe hotel, gelegen op de oudste geregistreerde boerderij van de Kaap in de prachtige omgeving van het Constantiaberg-amfitheater. Het is de eerste boerderij die Simon van der Stel aan Catharina Ras gaf in 1682. Het is hier heerlijk ontspannen aan het zwembad of in de tuin. Verder is Steenberg Hotel gekend voor de unieke locatie, world class winery, tapas, Bistro 1682 en een championship 18 hole golf course. 

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
Steenberg-Hotel-room
AC0I2775-LR-scaled
Two-Bedroom-Suite-Private-Pool-5-LR
Pool-at-Steenberg-Hotel-Spa-1
Two-Bedroom-Suite-Private-Patio-Pool-LR
Steenberg-Hotel-Manor-House
Steenberg-Hotel-Manor-House-HR
Steenberg-Hotel-room AC0I2775-LR-scaled Two-Bedroom-Suite-Private-Pool-5-LR Pool-at-Steenberg-Hotel-Spa-1 Two-Bedroom-Suite-Private-Patio-Pool-LR Steenberg-Hotel-Manor-House Steenberg-Hotel-Manor-House-HR

Lees meer

Dag 4-5, 14 Kaapstad

Victoria & Alfred hotel
Star Star Star Star / Star Star Star Star

Het stijlvolle Victoria & Alfred Hotel bevindt zich op de levendig Waterfront van Kaapstad. De 94 ruime kamers, verspreid over drie verdiepingen, beschikken over alle moderne faciliteiten. Er is gratis wifi internet in het hele hotel. De badkamers werden in 2014 volledig gerenoveerd. Vanuit het restaurant hebben we zicht op het water. Er is een bar, spa en fitness. De tuin en zwembad van het nabijgelegen Dock Hotel staan ter beschikking van de gasten.

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
18-12-07_V_A_Hotel_12
Victoria___Alfred_Hotel_Mountain_Room_(2)
Victoria___Alfred_Hotel_Exterior_(2)
Victoria___Alfred_Hotel_Mountain_Room_(1)
Victoria___Alfred_Hotel_Exterior_(3)
18-12-07_V_A_Hotel_12 Victoria___Alfred_Hotel_Mountain_Room_(2) Victoria___Alfred_Hotel_Exterior_(2) Victoria___Alfred_Hotel_Mountain_Room_(1) Victoria___Alfred_Hotel_Exterior_(3)

Lees meer

Dag 6 Langbaan

The Farmhouse hotel
Star Star Star Star / Star Star Star Star

Dit charmante hotel, een pareltje van Kaap-Hollandse architectuur, bevindt zich aan de westkust in Langebaan en kijkt uit op de azuurblauwe Langebaan-lagune. De kamers zijn comfortabel ingericht en er is een zwembad in de tuin. De omgeving leent zich prima tot het maken van prachtige wandelingen.

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
the-farmhouse-hotel-gallery-langebaan-aerial-view
the-farmhouse-hotel-dusk-lagoon-view
the-farmhouse-hotel-gallery-exterior-wagon
the-farmhouse-hotel-gallery-pool-view
FHH-WP-boat-yard-min
the-farmhouse-hotel-gallery-langebaan-aerial-view the-farmhouse-hotel-dusk-lagoon-view the-farmhouse-hotel-gallery-exterior-wagon the-farmhouse-hotel-gallery-pool-view FHH-WP-boat-yard-min

Lees meer

Dag 7-8 Cederbergen

Bushmans Kloof lodge
n.v.t. / Star Star Star Star Star

Bushmans Kloof, een luxueuze lodge in het indrukwekkende decor van de Cederbergen, staat borg voor een exclusief en verfijnd verblijf. De ruime kamers, ingericht met hoogwaardige materialen, bevinden zich in bungalows in de tuin of in de originele manor house. Ze beschikken over een mooie badkamer en privéterras. De lodge is lid van Relais & Châteaux en is bekend om zijn uitstekende keuken en service. In de mooie tuin bevinden zich vier zwembaden. In het goed uitgeruste spacentrum kunnen we terecht voor talrijke behandelingen. 

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
Riverside_Boma_10
Riverside_Boma_01
Riverside_Boma_10 Riverside_Boma_01

Lees meer

Dag 9 Tulbagh

The Tulbagh Boutique Heritage hotel
Star Star Star Star / Star Star Star Star

Het Tulbagh Boutique hotel is centraal gelegen en ideaal om zo het historische stadje te verkennen. Het hoofdgebouw dateert uit 1859 en heeft verschillende eigentijdse, luxueuze kamers. De Winterhoek Manor (1813) en Toll House (1809) naast het hotel zijn twee van de erfgoedgebouwen in Church Street en bieden charmante kamers. Er zijn drie zwembaden, de Olive Terrace Bistro en de Karee Lounge is een tapasbar met lokale wijnen, cocktails en ambachtelijke bieren.

Lees meer

Dag 10 Franschhoek

La Fontaine Boutique Hotel
Star Star Star Star / Star Star Star Star

Dit idyllische 4-sterrenboetiekhotel in het hart van Franschhoek is prachtig ingericht met rijke kleuren en luxueuze afwerkingen. Op slechts een uur rijden van Kaapstad, gelegen in de vredige Franschhoekvallei, ligt La Fontaine vlakbij het centrum en beste restaurants en cafés van de stad.

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
Front_entrance_example_2_(Large)
Wildlife_Sketch_-_Main_House_(Large)
Luxury_Room_(Large)
Pool_Area_(Large)
Mtn_view_veranda_(Large)
Front_entrance_example_2_(Large) Wildlife_Sketch_-_Main_House_(Large) Luxury_Room_(Large) Pool_Area_(Large) Mtn_view_veranda_(Large)

Lees meer

Dag 11 Hermanus

Harbour House Hotel
Star Star Star Star / Star Star Star Star

Harbour House hotel is gelegen in het hart van Hermanus. Het hotel bestaat uit verschillende units. Zo is er het Manor House, een historisch landhuis van 1920 langs de zee en een modern nieuwe vleugel met de Harbour Square kamers en suites op loopafstand van de receptie.

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
harbour-house-hotel-exterior
harbour-house-hotel-main-pool
harbour-house-hotel-manor-house-romantic-room-bedroom-3
harbour-house-hotel-rooms-manor-romantic-room
harbour-house-hotel-rooms-new-wing-bedroom-2
harbour-house-hotel-exterior harbour-house-hotel-main-pool harbour-house-hotel-manor-house-romantic-room-bedroom-3 harbour-house-hotel-rooms-manor-romantic-room harbour-house-hotel-rooms-new-wing-bedroom-2

Lees meer