Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
23 november 2021

Allereerst willen we je bedanken voor het vertrouwen in anders dan anders! We zijn enorm dankbaar voor onze reizigers die ons in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken en hun reisplannen omboekten naar een latere vertrekdatum. Het maakt ons blij dat de reismicrobe nog leeft en dat velen vol ongeduld uitkijken naar terug onbezorgd reizen met anders dan anders.

Het afgelopen jaar hebben wij met hart en ziel gewerkt om alle vragen van onze reizigers te beantwoorden, corona-tegoedbonnen op te maken en omboekingen & annulaties correct en spoedig af te handelen.

Sinds september 2021 mogen we opnieuw mooie reizen organiseren en we merken dat onze reizigers naar onder andere Kenia, Zuid-Afrika, Namibiƫ en Tanzania heel tevreden terug zijn gekomen.

Kan je geboekte afreis toch niet vertrekken omdat anders dan anders de reis niet kan uitvoeren door de dan geldende beperkingen? Geen zorgen want dan ontvang je binnen de 14 dagen een terugbetaling van het voorschot. We beantwoorden hierover graag jullie vragen en verwijzen naar onze FAQ pagina.

Heb je nog een ongebruikte corona-tegoedbon? 

Je kan deze tegoedbon nog steeds gebruikten wanneer je een nieuwe reservatie maakt! Indien je een terugbetaling wenst van jouw ongebruikte tegoedbon, vragen we onderstaand formulier in te vullen.

We zullen met de administratieve verwerking van deze dossiers starten vanaf januari 2022 en je ontvangt dan uiterlijk binnen de 6 maanden na aanvraagdatum de terugbetaling hiervan.

Terugbetalingen kunnen enkel gebeuren op het bankrekeningnummer van de reiziger en niet via de doorverkoper. 

Indien een terugbetaling op dit ogenblik niet noodzakelijk is voor jou, omdat je de tegoedbon zal gebruiken van zodra er opnieuw gereisd kan worden, dan kan je jouw tegoedbon nog steeds omruilen voor een fantastische vakantie met een vertrekdatum tot en met einde mei 2023. Dus je tegoedbon is te gebruiken voor boekingen tot ongeveer midden april 2023. De waarde blijft verzekerd bij de verzekering financieel onvermogen (MS Amlin Insurance SE met maatschappelijke zetel te Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel en ondernemingsnummer BE0644.921.425).