Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
25 oktober 2023

Geniet van een verlaging van tussen de €300 en €1.000 dankzij de dollarkoers op een van deze rondreizen in het voorjaar. 

Oeganda – Kabaka Gorilla – 31/01/2024 (op aanvraag)

Deze fascinerende Kabaka Gorilla (of 'koning gorilla') rondreis brengt ons naar de groene long van Afrika. We gaan op zoek naar de schuwe en zeldzame schoenbekooievaar, we sporen chimpansees op en we komen oog in oog te staan met de bijna uitgestorven berggorilla. Een moment om nooit te vergeten. Naast grotere diersoorten zoals de buffel, leeuw, giraf, zebra en olifant worden we hier verrast door de enorme rijkdom aan vogels. Ook de vriendelijkheid en oprechte glimlach van de lokale bevolking zal ons zeker lang bijblijven.

shutterstock_547835170_(Large)

Tanzania – Hadithi Za Porini – 02/03/2024 (gegarandeerd)

Deze fascinerende Hadithi Za Porini (of 'vertelsels uit de bush') rondreis brengt je naar de mooiste nationale parken van Noord-Tanzania. Je zoekt per 4x4 jeep naar het groot en kleiner wild, terwijl je elders de vogels tijdens een boottocht probeert te spotten. Je komt in contact met verschillende etnische groepen die je laten zien hoe zij overleven. Goede lodges en de mogelijkheid om te overnachten op unieke locaties, gekoppeld aan verfijnde maaltijden maken dit een fantastische kennismakingsreis met Oost-Afrika.

ahmed-galal-Hv8SnfpX_Mw-unsplash

Sri Lanka – Thambili & Kurundu – 31/03/2024 

Marco Polo beschreef Sri Lanka als het mooiste eiland ter wereld. De oude tempels en ruïnes in de koningssteden doen veel bezoekers versteld staan van het rijke culturele verleden en de natuur op het eiland is ontzettend gevarieerd. Ook niet onbelangrijk: de vriendelijke bevolking doet er alles aan om de reis zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk te maken. Overblijfselen van eeuwenoude koningssteden domineren de vlaktes, waarnaast prachtige bergen en glooiende landschappen overgaan in uitgestrekte stranden met palmbomen. Theeplantages en rijstakkers maken plaats voor tropische bossen en onontgonnen oerwoud. Botanische tuinen met de rijkste flora ter wereld, fascineren naast uitgestrekte nationale parken met exotische vogels en kleurrijke vlinders.

Boeddha_beelden_large

Al onze reizen naar Sri Lanka

shutterstock_302047328

Rondreis Sri Lanka

Thambili & Kurundu - 14 dagen
Volgende blogpost

Onze toppers in het voorjaar