Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
10 september 2023

Zoek je nog een unieke anders dan anders bestemming voor het voorjaar?

Bekijk dan hier onze 'Lach van de Kookaburra' naar Australië, 'Het Juweel van Afrika' naar Namibië, 'Troi Va Dat' naar Vietnam en 'Trots van de Tafelberg' naar Zuid-Afrika.  

AustraliëLach van de Kookaburra – 08/02/2024 (gegarandeerd)

Deze reis biedt een reëel kleurenpalet aan van haast alles wat dit oudste continent ter wereld levert, inclusief het lieflijke Tasmanië, en daarin zijn we wat we zijn: anders dan anders.

Australië is een continent van immense tegenstellingen met een unieke flora en fauna die erom vraagt om zich al wandelend te laten verkennen. Naast de bruisende wereldsteden als Sydney en Melbourne, barst deze reis van de afwisselende natuur en hoogtepunten: van de eucalyptusbossen van het Blue Mountains National Park tot de pure, onontdekte schoonheid van het dunbevolkte eiland Tasmanië met slapende vulkanen en z’n inheemse dierenwereld. Van de schitterende, gekartelde kustlijn van de Great Ocean Road tot de zandstenen bergpieken van het Grampians National Park. Van het ‘rode centrum’ met de wereldberoemde rots Uluru tot de diepgroene regenwouden in Queensland en de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef!

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
AUSTRALIA_Uluru
shutterstock_47480869_(Large)
caleb-russell-JmuyB_LibRo-unsplash
ISLANDS-kiana-whitsundays-sailing-dive-diving-tour-airlie-beach-australia
AUSTRALIA_Uluru shutterstock_47480869_(Large) caleb-russell-JmuyB_LibRo-unsplash ISLANDS-kiana-whitsundays-sailing-dive-diving-tour-airlie-beach-australia

Namibië – Het Juweel van Afrika – 17/03/2024 (gegarandeerd)

Namibië is zonder twijfel één van de mooiste natuurbestemmingen in zuidelijk Afrika. Je reist tussen basalten polygonen, kleipannen en zoutvlaktes langs de tweede langste kloof ter wereld en door twee schitterende woestijnen: Damaraland en Sossusvlei. Verder zoek je naast de fauna ter land en in de zee ook naar de flora zoals de zeldzame welwitschia mirabilis. Je maakt kennis met verschillende etnische groepen zoals de San, de Herero's en de Himba's.

De absolute stilte, rust en uitgestrektheid maken van Namibië een unieke bestemming. 

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
joe-mcdaniel-ZdWhZTpd_Uw-unsplash
2_Himba_children_walking
Dassies_op_de_rotsen
shutterstock_121916569_(Medium)
joe-mcdaniel-ZdWhZTpd_Uw-unsplash 2_Himba_children_walking Dassies_op_de_rotsen shutterstock_121916569_(Medium)

Vietnam – Troi Va Dat – 20/02/2024 (gegarandeerd)

De Troi Va Dat (of 'Tussen Hemel & Aarde') rondreis laat je kennis maken met een van de snelst ontwikkelende landen in Zuidoost-Azië. Naast de bruisende en turbulente steden Hanoi en Ho Chi Minh stad, ontdek je eveneens de delta waar het leven op een gezapig tempo verloopt. Je verkent de oude keizerlijke stad Hue, die begint te ontwikkelen, per fietstaxi en boot. In en rond Sapa is de tijd echter blijven stilstaan. Hier kom je in contact met verschillende etnische minderheden die elk op hun tempo en eigen manier ontwikkelen. Naast cultuur en mensen is er ook veel aandacht voor de natuur. Zo maak je toffe wandelingen in het noorden en geniet je van de bekende Baai van Halong.

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
Halong_Bay_-_steven-lasry-1ICbb-ISrLQ-unsplash
Hoi_An_-_kyle-thacker-IeCSFQLc-Fs-unsplash
ADA_090108_1113
Ho_Chi_Minh_-_shutterstock_173335856
Halong_Bay_-_steven-lasry-1ICbb-ISrLQ-unsplash Hoi_An_-_kyle-thacker-IeCSFQLc-Fs-unsplash ADA_090108_1113 Ho_Chi_Minh_-_shutterstock_173335856

Zuid-Afrika – Trots van de Tafelberg – 19/02/2024 (gegarandeerd)

Laat je onderdompelen in de woelige geschiedenis van het land met een tour door Soweto (South West Townships – zuidwestelijke sloppenwijk). We bezoeken het beroemde Kruger Nationaal Park en verblijven in een privé wildpark waar we op zoek gaan naar de BIG 5 (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) maar ook andere interessante dieren zoals zebra’s, giraffen, nijlpaarden, koedoes,… en tal van vogelsoorten. Onze route voert ons ook langs de spectaculaire Drakensbergen en de altijd groene Tuinroute. Verder maken we kennis met de gerenommeerde wijngebieden rond Stellenbosch en ronden we af in het kosmopolitische Kaapstad

Arrow left slideshow
Arrow right slideshow
bloemen__wijngaard_en_bergen_(Large)
Soweto
shutterstock_446734129
shutterstock_301723400
bloemen__wijngaard_en_bergen_(Large) Soweto shutterstock_446734129 shutterstock_301723400

Al onze reizen naar Zuid-Afrika

Grafitti_street_artists_Cape_Town__Salt_River

Rondreis Zuid-Afrika

Trots van de Tafelberg - 20 dagen
shutterstock_jan_van_genten

Rondreis Zuid-Afrika

De Groene Kalahari - 20 dagen