Let op, je gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden je daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.
Arrow top
27 april 2020

Hoe zien zijn toekomstige reisplannen eruit tijdens Corona-crisis?

“De klanten vragen mij wel eens ooit: Manu, ga jij zelf wel eens op vakantie? Ik moet eerlijk zeggen, ik ben blij als ik weer thuis ben van een tour en dan blijf ik ook graag thuis op Phuket. Hoewel ik wel eens graag de natuur in trek. Nog niet zo lang geleden heb ik een fantastische app gedownload, alltrails, en als je genoeg inzoomt vindt die alle kleine weggetjes terug. Elk onnozelste "peike" staat er op. Een peike is het plat Pelts voor een zandpaadje... Dankzij deze app heb ik al veel zulke peikes gevonden op Phuket en natuurlijk ook daarbuiten en van tijd tot tijd ga ik die verkennen. Soms alleen, soms met vrienden of met mijn vrouwtje en het is verbazend hoe mooi Phuket eigenlijk nog is. Ver weg van al dat massatoerisme vind je nog altijd bosweggetjes waar je geen kat tegenkomt en waar je versteld staat hoe mooi de natuur nog is. In de bergen heb je uiteraard ook wel eens een uitzichtpunt en aangezien Phuket een eiland is, is de zee nooit ver weg. Fantastische uitzichten kom je ooit tegen. En waar geen volk is, is de kans natuurlijk groter om eens een vogel te spotten die je anders nooit ziet, of een slang, of een hagedis, of ...

Dus, echt ver weg op vakantie gaan zit er voor mij niet in omdat ik liever mijn eigen regio wat verken. Natuurlijk gaan we wel eens een weekendje of een paar dagen weg en zo hebben we er vroeger eens een gewoonte van gemaakt om Phuket te ontvluchten tijdens nieuwjaar omdat het te druk was. We gingen dan met (stief)zoon en (stief)dochter naar het Hol Van Pluto om daar nieuwjaar te vieren. Gezellig samen met ons gezinnetje op een eilandje waar ze maar voor 4 uur per dag stroom hebben. En het vriendelijke Birmaanse personeel dat voor ons "Mohinga" (Birmaanse noedelsoep) als ontbijt maakt en 's avonds de "catch of the day" op de grill legt. Geweldig.”

Al onze reizen naar Thailand

shutterstock_91762109_(Large)

Rondreis Thailand

Thai Rama - 15 dagen
Elephants_Khao_Yai_shutterstock_2034291335_(Large)

Rondreis Thailand

Mystieke Lotus - 15 dagen